Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Короткий огляд нової Toyota Supra

Після зниження ажіатажу навколо появи нового покоління Toyota Supra нам несподіванно випала нагода познайомитись з спортивним купе поближче. Японський суперкар розроблявся в тісній співпраці з концерном BMW, тому в новій Supra дуже багато деталей від німецького родстера Z4. Втім цей факт не дуже турбує шанувальників купе, адже вони чекали на нове покоління Toyota Supra занадто довго. Сьогодні слід визнати, що співпраця японців і німців виявилась не такою вже і вдалою. Обидві моделі купують обмеженими партіями і головною причиною є втрата цікавості до цих моделей серед молоді.

Порівнюючи Toyota Supra та BMW Z4 клієнти все частіше придивляються до таких конкурентів як Porsche 718 Cayman, Audi TT та Jaguar F-Type. Чому це відбувається? Відповідь у вартості моделі, адже з 6-циліндровим двигуном прайсова ціна Toyota Supra сягає 60 тисяч євро. Покищо незрозуміло, як в компанії Toyota збираються виправдовуватись, але нещодавно на ринок все ж таки вийшла версія з 4-циліндровим бензиновим двигуном, тому ціна входу знизилась до відмітки у 50 тисяч євро. Японське купе дступне в стандартній модифікації GR Supra та у топовій GR Supra Pro. Різниця полягає в наявності такого обладнання як дисплей мультимедійної системи, бездротової зарядки для гаджетів, шкіряного салона та інших функцій та опцій.

На дорозі Toyota Supra поводиться як справжній суперкар, завдяки потужному двигуну та високопродуктивному шасі, автомобіль дуже швидко долає складні повороти та стрімко набирає швидкість. Виправдати високу вартість моделі можуть динамічні характеристики купе. 6-циліндровий силовий агрегат обїємом 3 літри розвиває 335 к.с. та 500 Нм крутного моменту.

До швидкості у 100 км/год Supra мже озігнатися за 4,3 секунди, що робить її однією з найшвидших машин вартістю до 60 тисяч євро. Технічна база від BMW Z4 дуже позитивно відобразилась на їздових якостях японського суперкара, який ефективно використовує адаптивні демфери та гальмівні механізми від німецького автовиробника. Інтер҆ єр нової Toyota Supra має риси характерні для BMW Z4, особливо це помітно в деяких деталях.

При цьому деякі панелі мають ексклюзивне оздоблення та власний дизайн. Автомобіль чудово оснащений, про це говорить наявність у базі клімат-контроля, світлодіодних фар, 19-дюймових легкосплавних дисків, спортивних седінь з підігрівом та вентиляцією, та інформаційно-розважальної системи з 8,8-дюймовим екраном.

Наскількі нова Toyota Supra відповідає очікуванням потенційних покупців покаже лише час, але після знайомства з цим автомоілем ми зрозуміли, що новачок немає нічого спільного з легендарним попередником… 

 

31.03.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Короткий огляд нової Toyota Supra

Політика конфіденційності